Fremtidige arrangementer

KIF Kolding hjemmebane 

 

Læs mere og køb billetter på
KIF Kolldings hjemmeside

DGI Verdensholdet

lørdag den 13. april 2019

Kom og oplev Danmarks allerbedste gymnaster udføre rytmisk gymnastik, dans, spring og akrobatik af højeste kaliber. Oplev NAMUH. 

 

Læs mere og køb billet på DGI.dk

Kolding Handball Cup - International håndboldturnering

Påsken den 19.- 21. april 2019

Denne internationale håndboldturnering tiltrækker meget stor interesse fra europæiske håndboldhold. Næsten 100 hold fra 8 lande deltog i den første udgave af Kolding Kempa Cup. Deltagerne i den første udgave af turneringen gav turneringen meget gode tilbagemeldinger, specielt takket være de fremragende faciliteter, som Kolding har at byde på. Derudover, så behøver I ikke at være professionelle for at deltage; også amatører er meget velkommen i Kolding. I er hermed inviteret!

En koncerthyldest til John Mogensen - Rasmus Bjerg 

Lørdag den 31. august 2019

Rasmus Bjerg afslutter sin Danmarksturné i sin hjemby, og festen holdes i Sydbank Arena.

Showet hedder kor og godt "John" og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

"Det bliver en folkefest for hele familien"

 

Der er mulighed for tilkøb af spisning.

Læs mere samt køb af billet

Bolig & Livsstilsmessen 2019

Den 9. og 10. november 2019
Lørdag og søndag kl. 10-17 

Marienlyst Messerne afholder Bolig & Livsstilsmessen i Kolding og du er hermed inviteret.

Messen afholdes i Sydbank Arena Kolding, som danner ramme for en udstillingsareal på 4000 m2 og gratis parkeringspladser.

På messen kan du få inspiration til alt til boligen: Nyt designkøkken, bad-miljø, designmøbler, lamper og gardiner, tag, vinduer og isoleringseksperter står klar med råd og vejledning. 

Typehusfirmaer, banker og forsikringsspecialister kan vejlede nye boligejere.

Er du til italienske vine og delikatesser, eller vinrejser, kan du blive ført ind i et nyt univers.

 

Arrangør:

Marienlyst Messerne 
www.MarienlystMesserne.dk 

DGI International GymShow

lørdag den 16. november 2019

Tre dage. Fire shows. Fire storslåede oplevelser. Hvert andet år inviterer DGI verdenseliten til Danmark. Og du kan sidde på forreste række.

DGI International GymShow samler verdens bedste - de bedste gymnaster, de bedste akrobater, de bedste jonglører og dansere... Artister i alle afskygninger. Alt sammen så du kan opleve eliten indenfor performance.

DGI Verdensholdet er altid at finde til DGI International GymShow, og showet bygges op af vores dygtige koreografer, der er garanter for en oplevelse i verdensklasse.

I 2019 kan du opleve DGI International Gymshow i Arena Næstved den 15. november, Sydbank Arena, Kolding den 16. november og Gråkjær Arena, Holstebro den 17. november.

 

Læs mere på DGI.dk

Whiskymessen 2020

Lørdag den 7. marts 2020 fra kl. 10 til 18.

Danmarks største whiskyevent- Whiskymessen. Til den 23'ende Whiskymesse og den 4. i Sydbank Arena, kan du møde gæster fra udlandet og deltage i Masterclasses (mod ekstra betaling), smage masser af gratis whisky og et få kæmpe udvalg af betalingswhisky.

I restauranten vil der være mulighed for at købe en stor buffet til kr. 125 fra kl. 11-19. Eller Cafeens Biksemad med bearnaise, rødbeder, brød og smør til kr. 75.

 

Læs mere og køb billetter på whisky.dk