Afdelinger i foreningen KIF

På generalforsamlingen marts 2018 blev der valg/udpeget følgende forretningsudvalg i KIF Hovedforening:

Ole Stampe (bowling)
Thomas Christensen (håndbold)
Torben Andersen (formand).

Kolding Idræts Forening består af 10 forskellige afdelinger:

Bowls
KIF Bowls er en forening der er stiftet med det formål at fremme interessen for Bowls, skabe de bedste muligheder for udøvelsen af spillet og styrke sammenholdet blandt foreningens medlemmer.  Foreningen drives i tæt samarbejde med ÆldreSagen, Kolding.

Bowling 
BK Trekanten vil være den bedste bowlingklub i Danmark - både socialt og på resultater. 
Uanset ambitioner om at komme på landsholdet - eller du blot vil hygge dig med bowling, så er der rigeligt plads til det. 

Brydning
Vi slås - men det er kun for sjov.
Om du er lille og genert og trænger til mere selvtillid, eller du er lidt vild og trænger til at bruge dine kræfter på en god måde - så har vi hold for alle og på både hygge- og højt niveau.

Cricket
At skabe hele mennesker, der sammen med andre arbejder for at udvikle sjæl og legeme til fælles bedste. 
Cricket er et sjovt og engagerende holdspil for alle aldre - og niveauer. Vi har base på Kolding Stadion og spiller både udendørs (om sommeren) og indendørs (om vinteren). Vi har gratis træning for ungdomsspillere det første år.

Fodbold
KIF Fodbold er Koldings ældste fodboldklub og en klub med stolte traditioner, dygtige trænere med højt fagligt niveau og ideelle træningsforhold hele året rundt. Derudover har KIF Fodbold de højeste rangerende ungdomshold i byen. 

Gymnastik & Spring
Idræt for sundhed og glæde.
Gymnastik og spring for hele familien - med hold fra 'tonseholdet' til de ældre familiemedlemmer. Der er bevægelse for alle - og på alle niveauer - med kyndig vejledning fra de dygtige instruktører, som har stor fokus på sikkerheden. 

Håndbold
KIF Håndbold har Danmarks mest vindende herrehåndboldhold og én af Danmarks bedste ungdomsafdelinger for både drenge og piger, men vi har hold for alle - uanset ambitionsniveau. Det handler om fællesskab, sport og socialt samvær.

Old Boys
Vi tager hensyn til hinanden, og man deltager blot i dét, man kan holde til. 
I vinterhalvåret med start i september har vi gymnastik hver mandag og torsdag aften kl. 18-20 på Parkskolen, torsdag med adgang til skolens sauna og svømmebad.  - Om sommeren spiller vi fodbold og dyrker atletik på Kolding Stadion. Tirsdag og torsdag aften kl. 18-20 samt søndag (hele året) kl. 9.00-11.00.  Vi har mulighed for hvert år at tage Idrætsmærket med prøver i gang/løb, gymnastik og atletik.
For mere information kontakt Geo Skovgaard Hansen email: fairway@stofanet.dk.

Tennis
Den hyggelige og aktive klub med det gode klubliv. 
Spil hele året på grus - og kunststofbaner - på ét af Koldings billigste kontingenter. Det er tennis for hele familien med tilbud om gratis træning og instruktion.

Tirsdagsklubben
Den næstyngste afdeling - med de ældste medlemmer. Vi er mellem 64 og 91 år og tæller i alt 54 medlemmer.
Tirsdagsklubbens medlemmer har i deres yngre år haft med KIF at gøre. Samlevere er også velkomne.  Dei samles i hyggeligt lag hver tirsdag kl 9.10-11.30 i perioden 1. september til 1. maj, hvor de - udover at mindes de gode gamle dage - spiller bowling så godt, som de nu kan i KIF.  For mere information kontakt formand Per Frederiksen, tlf. 4073 2777 eller email: perf@stofanet.dk