Vi har faciliteterne til at løfte alle typer arrangementer.

Foruden sporten, hvor Sydbank Arena blandt andet er hjemmebane for KIF Kolding Københavns håndboldherrer, har Sydbank Arena/ Koldinghallerne faciliteterne til en lang række andre arrangementer så som konferencer, messer, udstillinger, kongresser, koncerter generalforsamlinger og firmafester i vores 3 haller i stueplan.

Sydbank Arena (hal 1) alene har plads til mere end 1.800 spisende gæster - og med vores centrale placering i landet samt vores seriøse og engagerede tilgang til opgaverne, er Sydbank Arena/ Koldinghallerne det oplagte valg som din samarbejdspartner ved fremtidige arrangementer.  

Dertil kommer vores lokaler på 2. sal, der er meget velegnede til såvel møder og kurser som konfirmation, bryllup, fødselsdage mm - med kapacitet op til 200 personer.  Kræver festen mere plads evt. til band og dansegulv, vil vi anbefale opdækning i en af hallerne i stueplan.

Har I desuden brug for overnatning - kan vi også klare det. Sportellet kan med sine 55 værelser sørge for en god nattesøvn til ialt 174 gæster.                                                                                                                                                                    

Vi glæder os til samarbejdet.